Bricks & More

Aanpak

Onze werkwijze

Bricks & More Finance Solutions gaat graag met u in gesprek over uw specifieke ondernemersuitdagingen. Op basis van de nodige basisinformatie voeren wij een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin uw uitdaging en onze visie en mogelijkheden worden besproken. Daarnaast willen wij graag uw onderneming zien want uiteindelijk is dat waar het om draait. Voordat wij vervolgens aan het werk gaan maken wij een uitgebreide opdrachtbevestiging waarin staat beschreven wat u van ons mag verwachten en welk prijskaartje aan onze dienstverlening is verbonden. Ook spreken we een tijdspad af waarbinnen de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Zo houden we elkaar scherp. Het realiseren van de afgesproken doelen is onze ambitie waar onze consultants zich keer op keer meer dan 100% voor inzetten.

In de fase van uitvoering zullen we ook veelvuldig contact hebben met uw accountant en zo nodig uw medewerkers teneinde bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Samen met u structureren wij uw kredietaanvraag zodat deze optimaal past binnen uw bedrijfsvoering en juridische structuur. Op basis daarvan wordt een financieringsmemorandum opgesteld wat als leidraad dient voor de besprekingen met diverse financiële partijen.

In de onderhandelingen met partijen gaan we voor het beste resultaat maar ook voor de relatie. U gaat immers een langjarige relatie aan met een nieuwe partij, dus deze moet vanaf dag één goed gefundeerd zijn. Bij afronding begeleiden wij het gehele proces van documentatie tot aan passeren bij de notaris indien van toepassing. Bricks & More heeft een zeer uitgebreid netwerk van specialisten die ingeschakeld worden als de dienstverlening daarom vraagt. Zo houden wij focus en kunt u zich ook volledig blijven richten op uw onderneming.

Afronding van een opdracht is het vertrekpunt voor een langjarige adviesrelatie waarbij wij u blijven ondersteunen met advies en tevens uw bancaire en andere financiële relaties monitoren, die noodzakelijk zijn om ook van uw onderneming een succes te maken.

Onze toegevoegde waarde

  • Jarenlange Finance Consultancy ervaring
  • Zeer uitgebreid netwerk
  • Case bespreking in team van specialisten
  • Gedegen voorbereiding en focus op resultaat; van analyse naar succes
  • Realiteitszin
  • Investering in lange termijn relaties

Interesse

Spelen deze vraagstukken in uw onderneming, bel dan met Bricks & More voor telefonisch overleg of een afspraak met een van onze Consultants, 055-3127997