Bricks & More

Vastgoedfinancieringen

Commercieel vastgoed

Door onze achtergrond als vastgoedfinanciers weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor een optimale maatwerk vastgoedfinanciering, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarbij kent Bricks & More vele kanalen om de juiste financier te vinden voor uw verhuurd onroerend goed. Wij maken gebruik van bekende kanalen maar steeds vaker van nieuwe partijen die toetreden tot de markt die allen hun eigen focus en specialisatie hebben.

Zakelijk eigen gebruik

U wilt uw bedrijfspand uitbreiden of investeren in nieuwbouw en u bent op zoek naar uw maximale mogelijkheden tegen een zo laag mogelijke prijs. Bricks & More heeft diverse mogelijkheden om uw investering zo hoog mogelijk te financieren tegen zo laag mogelijke kosten, uiteraard wel op een verantwoorde manier die past bij uw bedrijfsvoering. Met zo laag mogelijke maandlasten houdt u meer geld over om te ondernemen.

Strategisch Renterisico Management

Naast het optuigen van de financiering is ook de beoordeling van uw strategisch rente management een vast onderdeel van de advisering. Ook deze risico’s worden in kaart gebracht en afgestemd op uw bedrijfssituatie. Daarmee is uw financiering doordacht en zijn de risico’s (langjarig)afgestemd op uw bedrijfsvoering.

Herstelkader Rentederivaten

Door de banken zijn de afgelopen jaren vele rentederivaten verkocht waarbij er voor ondernemers schade is ontstaan in verband met de complexiteit van deze producten. Het is met andere woorden de vraag of banken zich voldoende van hun zorgplicht hebben gekweten en voldoende (duidelijke) voorlichting hebben gegeven. In opdracht van DNB en de AFM is er een Herstelkader opgesteld door een onafhankelijke commissie waaraan deze producten worden getoetst en uw schadevergoeding wordt bepaald. Bricks & More is zeer goed ingevoerd in deze materie en heeft een netwerk van (juridische en treasury) specialisten die uw situatie en schadevergoeding kunnen beoordelen. Hierbij houden wij rekening met de relatie die u met uw bank heeft.