Bricks & More

Ons team

Ons team

Voor specifieke vraagstukken kan Bricks & More terugvallen op een team specialisten. Hierbij zoeken wij nauwe samenwerking met uw accountant/fiscalist, eventueel aangevuld met onze vaste treasury adviseur en advocaat gespecialiseerd in derivaten. Het vaste team van Bricks & More bestaat uit:

 • Desmond Beyer
  Desmond Beyer (1974)

  Zijn jeugdige uiterlijk doet wellicht anders vermoeden, maar Desmond is alweer 25 jaar actief in de financiële dienstverlening. Onder andere in de wereld van Private Banking en op diverse zakelijke afdelingen bij grootbanken.

  Zo is hij ooit begonnen bij de Rabobank, afdeling MKB-Zakelijke Kredietverlening, is hij in 2000 gestart bij Staalbankiers en vanaf 2005 heeft hij gedurende ruim 16 jaar diverse functies bekleed bij ING. Onder andere als Financieel Adviseur, Personal Banker/Beleggingsspecialist en Accountmanager Private Banking.

  Daarbij is nieuwsgierigheid altijd zijn grootste intrinsieke motivatie. Met oprechte interesse en een natuurlijke drang om te achterhalen hoe zaken in elkaar zitten. Analytisch en een scherpe luisteraar, die daardoor snel tot de kern weet te komen.

 • Joris Rietveld
  Joris Rietveld (1967)

  Na een bancaire loopbaan van 13 jaar bij diverse financiële dienstverleners is hij in 2004 solo gestart als Rietveld Finance Consultancy BV. Daarvoor is Joris werkzaam geweest bij factormaatschappij IFN Finance, Banque Artesia en als Hoofd Business Banking bij Staalbankiers. Specialisaties: (internationale) werkkapitaal financieringen, vastgoedfinancieringen voor eigen gebruik door ondernemers, financiering van commercieel vastgoed en hotelfinancieringen. Daarnaast gedegen kennis van juridische en fiscale zaken gerelateerd aan ondernemen en vastgoed. In 2016 Bricks & More Finance Solutions BV opgericht waarin met freelancers wordt samengewerkt op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

 • Danielle van Rijn
  Danielle van Rijn

  Office Manager