Bricks & More

Ons team

Ons team

Voor specifieke vraagstukken kan Bricks & More terugvallen op een team specialisten. Hierbij zoeken wij nauwe samenwerking met uw accountant/fiscalist, eventueel aangevuld met onze vaste treasury adviseur en advocaat gespecialiseerd in derivaten. Het vaste team van Bricks & More bestaat uit:

 • Joris Rietveld
  Joris Rietveld (1967)

  Na een bancaire loopbaan van 13 jaar bij diverse financiële dienstverleners is hij in 2004 solo gestart als Rietveld Finance Consultancy BV. Daarvoor is Joris werkzaam geweest bij factormaatschappij IFN Finance, Banque Artesia en als Hoofd Business Banking bij Staalbankiers. Specialisaties: (internationale) werkkapitaal financieringen, vastgoedfinancieringen voor eigen gebruik door ondernemers, financiering van commercieel vastgoed en hotelfinancieringen. Daarnaast gedegen kennis van juridische en fiscale zaken gerelateerd aan ondernemen en vastgoed. In 2016 Bricks & More Finance Solutions BV opgericht waarin met freelancers wordt samengewerkt op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

 • Kees Verberne
  Kees Verberne (1968)

  Kees Verberne heeft 17 jaar ervaring in de financiele/zakelijke dienstverlening. Hiervan is hij ruim 11 jaar werkzaam geweest bij IFN Finance in Rotterdam, in de zakelijke B-to-B markt, als senior New Business Manager. Daarna heeft Kees een zijstap gemaakt naar de verzekeringsbranche, waar hij ruim 5,5 jaar actief is geweest in de verkoop van zakelijke verzekeringen bij American International Group (AIG) als Broker Management Executive. In deze commerciële rol was hij verantwoordelijk voor de sales in de regio Amsterdam en heeft daartoe lokaal een nieuw kantoor opgezet. Recent weer teruggekeerd naar de financiele wereld als specialist werkkapitaalfinanciering bij Bricks & More Finance Solutions.

 • Gregor Spiegeler
  Gregor Spiegeler (1969)

  Gregor is een pragmatische, energieke, helder communicerende all-round financier met een groot internationaal netwerk. Hij is 6 jaar werkzaam geweest in de werkkapitaalfinanciering bij IFN Finance en ING Commercial Finance. Daarna heeft hij 2 jaar bij een participatiemaatschappij aan verschillende overnames gewerkt en bedrijven als portfolio manager beheerd. Lease financiering is vervolgens 3 jaar aan bod gekomen waarbij hij een enorme groei heeft gerealiseerd voor ING in Rotterdam. Vervolgens is Gregor 11 jaar verantwoordelijk geweest als relatiemanager voor het beheer en de groei van een grote klantenportefeuille van ING Grootbedrijf. Kortom Gregor heeft vele specialisaties en is op vele gebieden thuis: Werkkapitaalfinanciering, vastgoedfinanciering, overnamefinanciering, valuta- en derivatentransacties en internationaal betalingsverkeer.

 • Danielle van Rijn
  Danielle van Rijn

  Office Manager