Bricks & More

DGA advisering

DGA advisering

Als ondernemer bent u doorlopend druk met uw onderneming en komen uw privé zaken op de achtergrond. Toch is het zaak om op tijd stil te staan bij uw persoonlijke financiële planning; hoe staat het met uw inkomen en vermogen nu en in de toekomst? Op tijd beginnen met een strak plan is het devies. Bricks & More neemt deze zorg uit handen en bouwt met u aan een plan voor later, waarbij vermogensvorming en bedrijfsoverdracht, al dan niet binnen de familie, onderdeel van uit maken.

Is de afstemming tussen privé en uw onderneming goed doordacht? Betaalt u in dat kader niet teveel belasting? Houdt u nieuwe ontwikkelingen bij op het gebied van fiscale wetgeving en jurisprudentie om daarmee optimaal en op tijd te profiteren van veranderende regelgeving?

Een andere specialisatie is het onderwerp hypotheken voor ondernemers. Als ondernemer is het vaak zeer lastig om een mooie hypotheek te regelen terwijl uw werknemers met een loonstrook schijnbaar moeiteloos een hypotheek krijgen. Bricks & More verkent uw mogelijkheden en geeft duidelijkheid waarna een aankoop of herfinanciering een geslaagde missie wordt waar u jarenlang plezier van kunt hebben.